Hoe hoog zijn ruitschade kosten? Betaalt uw verzekering of leasemaatschappij het vervangen of repareren?

Hoe hoog zijn ruitschade kosten? Een sterretje in uw voorruit is vaak goed te repareren. Is de schade aan uw ruit groter, dan is het vervangen van de voorruit meestal niet te voorkomen. Bent u goed verzekerd? Dan wordt de ruitschade meestal geheel of gedeeltelijk vergoed. Hebt u ruitschade? Bel ons voor een afspraak. Wij regelen dan alles met uw verzekering.

Hoe bent u verzekerd voor ruitschade?

WA-plus of allrisk autoverzekering

Is uw auto WA-plus of allrisk verzekerd? Dan krijgt u reparatie van ruitreparatie zeer waarschijnlijk volledig vergoed. Is reparatie van uw autoruit niet meer mogelijk en moet deze worden vervangen, dan betaalt u soms een deel eigen risico, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Dankzij onze samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen betaalt u laagste eigen risico. Ook behoudt u meestal uw opgebouwde no-claim.

WA-autoverzekering

Een WA-autoverzekering dekt reparatie van ruitschade en vervanging van uw autoruit niet. U betaalt de kosten zelf. Ook dan bent u bij Dijkema’s Autoglas aan het juiste adres. Want ruitschadeherstel is bij ons minstens zo goed en goedkoper dan bij onze concurrenten. Overtuig uzelf en vraag vooraf een prijsopgave, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Autoruitschade lease-auto

Rijdt u een lease-auto? En hebt u ruitschade? Dan kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen. Wij repareren de schade of vervangen de ruit en regelen daarbij alles met uw leasemaatschappij.

 

Ruitschade lease-auto melden

 

Gratis vervangend vervoer

Hebt u tijdens herstel van uw ruitschade vervangend vervoer nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto. U betaalt alleen de brandstof. Vraag de leenauto wel even van tevoren aan, dan zorgen wij ervoor dat deze op het afgesproken moment voor u klaar staat.

De voordelen van Dijkema’s Autoglas

  • Wij regelen alles met uw verzekering
  • Wij werken samen met alle gerenommeerde verzekeraard
  • Gratis vervangend vervoer
  • Vraag naar onze gratis polischeck

Veelgestelde vragen

Wordt een reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?