Autoruitschade bedrijfsauto’s: altijd bereikbaar bij nood & snelle service

Uw bedrijfsauto is uw broodwinning. Dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij snelle service bij ruitschade aan bedrijfsauto’s zoals combi’s en bedrijfsbussen. Wij repareren of vervangen uw autoruit op elke mogelijke locatie, zodat de ruitschade u zo min mogelijk overlast oplevert in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Het is ook mogelijk om uw bedrijfsauto door ons te laten halen en brengen.

Hebt u autoutoruitschade? Bel (0598) 380400

Zit er een sterretje in de voorruit van uw bedrijfsauto? Of moet de voorruit van uw combi of bedrijfsbus worden vervangen? Bel ons direct, dan lossen wij het op. En als u wilt, regelen wij alles rechtstreeks met uw verzekering. Zo ontzorgen wij onze zakelijke klanten totaal.

 

De voordelen van Dijkema’s Autoglas bij autoruitschade aan uw bedrijfsauto

  • Snelle service
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke, aangename contacten
  • Garantie van kwaliteit
  • Wij ontzorgen u totaal
Autoruitschade aan uw bedrijfsauto? Wij weten hoe belangrijk uw bedrijfsauto is. Daarom bieden wij 24/7 snelle service. Bel ons direct, wij lossen het op.

24-7 bereikbaar, service binnen 24 uur

Wij repareren of vervangen uw autoruit zo mogelijk binnen 24 uur. In noodgevallen zijn wij 24-7 bereikbaar via tel. (0598) 380400. Wij staan u met een stralende glimlach te woord en helpen u met plezier weer vooruit.

Garantie van kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties Glasgarant, BOVAG en FOCWA. Dat is voor u een zekerheid van kwaliteit. Wij helpen u goed, bedenken altijd een oplossing die bij uw bedrijfsvoering past en staan 100% voor onze kwaliteit van ons werk, dat garanderen wij u.

Veelgestelde vragen

Wordt een reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Kan ik op locatie geholpen worden?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?