Autoruit vervangen, snel en goed met Bovag Garantie

Hebt u autoruitschade en moet de voorruit van uw auto of voertuig worden vervangen? Wij verzorgen het snel en goed voor u. In veel gevallen wordt een autoruit vervangen vergoed door de verzekering, soms betaalt u wel een bedrag eigen risico. Bij het vervangen van de voorruit zorgen wij ook voor kalibratie van de sensoren en camera’s volgens fabrieksspecificaties. U bent snel weer veilig onderweg.

Hoe lang duurt een autoruit vervangen?

Uw autoruit vervangen kan snel bij Dijkema’s Autoglas. Wij hebben vele ruiten op voorraad. En moeten wij uw ruit bestellen, dan geldt in de meeste gevallen: vandaag besteld is morgen geleverd. Het demonteren van de kapotte ruit en monteren van de nieuwe ruit duurt ongeveer anderhalf uur. Moeten wij kalibreren, dan kost het iets meer tijd.

Garantie van kwaliteit ruitvervanging

Alle ruitvervangingen worden bij Dijkema’s Autoglas uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u op elke ruitvervanging Bovag Garantie.

Kosten van een autoruit vervangen

Hebt u een u WA+ of all-risk verzekering? Dan wordt ruitvervanging in veel gevallen vergoed door de autoverzekering. Wel moet u soms eigen risico betalen. Dankzij onze samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen betaalt u laagste eigen risico. Ook behoudt u meestal uw opgebouwde no-claim.

Maak een afspraak

Voordelen van autoruit vervangen door Dijkema’s Autoglas

  • Snelle service
  • Gratis vervangend vervoer
  • Ook voor kalibreren
  • Bovag kwaliteitsgarantie
  • Vaak vergoed door autoverzekering

Autoruit vervangen? Dijkema's Autoglas!

Autoruit vervangen? Dijkema's Autoglas!

Veelgestelde vragen

Wordt een autoruit reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?