Particulieren

Uw autoruitschade laten repareren?

U bent bij ons aan het juiste adres, wij vertellen u of uw verzekering de autoruitschade betaalt. Ook wanneer u een vakman zoekt die uw ramen tint of de autoruit van uw oldtimer vervangt, kunt u bij ons terecht.

Uw autoruit én autoruitschade

Of het nu gaat om de reparatie van uw autoruitschade, het vervangen van de ramen in uw camper, caravan of oldtimer óf het graveren van uw kentekennummer in uw autoruiten om diefstal te voorkomen. U mag altijd rekenen op het vakmanschap, de persoonlijke service en
24 uursbereikbaarheid van Dijkema's Autoglas.

Gewoon kwaliteit

Uw autoruitschade herstellen we ter plaatse, we brengen eventueel een noodvoorziening aan en herstellen uw schade in onze garage of wij halen uw auto op en brengen hem weer terug. U krijgt eventueel een leenauto en we verzorgen de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Afhankelijk van uw verzekering (WA, WA-plus of All risk) betaalt u een klein bedrag of zelfs helemaal niets voor de reparatie. U heeft garantie op onze werkzaamheden omdat we zijn aangesloten bij Glasgarant, BOVAG en FOCWA. Bovendien staan wij u met een stralende glimlach te woord en helpen wij u met plezier weer vooruit.

Autoruitschade? Repareren, vervangen of een gratis voorruitinspectie? Bel ons: 0598 380400

P.S. Dijkema's Autoglas was in 2008/2009 én 2010/2011 Focwa autoruitherstelbedrijf van 't jaar!

 

 

 

 Contact met ons

Tel. 0598 380400
Mail. info@dijkemasautoglas.nl