Univé en Dijkema’s Autoglas werken ook in 2017 samen


Terug naar Nieuws
Univé en Dijkema’s Autoglas werken ook in 2017 samen

Ondanks strengere eisen en het aanscherpen van de polisvoorwaarden, heeft Univé ook voor 2017 de samenwerking met Dijkema’s Autoglas verlengd. Dat betekent dat wij in de regio Groningen ruitschade mogen herstellen in opdracht van Univé.  

 

Uitstekende beoordeling door Univé

Dijkema’s Autoglas voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen en heeft vier sterren gekregen van de schadeverzekeraar. Onder andere op het gebied van volume van ruitschadeherstelwerk werd goed gescoord. Dankzij deze uitstekende kwaliteitsbeoordelingmaken wij ook dit jaar een onderdeel uit van Univé’s officiële netwerk van schadeherstellers. Als gecontracteerde schadehersteller mogen wij declaraties indienen bij Univé. Dit is in tegenstelling tot hoop andere ruitschadebedrijven, die niet beschikken over een dergelijke overeenkomst.

Grip op kwaliteit ruitschadeherstel

Univé wil grip op kwaliteit van auto- en ruitschadeherstel en stelt daarom hoge eisen aan de prestaties van ruitschadebedrijven, autobedrijven, dealers en garagebedrijven. Doordat de schadeverzekeraar onlangs de eisen behoorlijk heeft aangescherpt, zijn samenwerkingen met Direct Acces en EURO-motive beëindigd. Dijkema’s Autoglas behoort wel bij het netwerk van schadeherstellers van Univé in de regio Groningen.

Wij zijn klanten van Univé graag van dienst

Wij zijn trots dat wij ook in 2017 weer mogen samenwerken met deze schadeverzekeraar die kwaliteit voorop stelt. Veel van onze en uw klanten zijn verzekerd bij Univé, een van de grootste auto(ruit)schadeverzekeraars van Noord-Nederland. Ook in 2017 staan wij weer klaar voor al deze klanten!

 

Bekijk hier onze vermelding op de website van Univé.

 
 

Bekijk ook

Direct via mobiel autoruitschade melden in vier simpele, snelle stappen  Auto met ruitschade? De Schademelding App van Dijkema’s Autoglas maakt ruitschade melden simpel & snel voor professionals in de automotive branche. Automonteurs en schadeherstellers melden de schade direct vanuit de werkplaats of op locatie, wij regelen de rest!
 
Lees het hele bericht
  Bestelt u bij ons een autoruit? Zorg er dan altijd voor dat u het kenteken van de auto daarbij doorgeeft. Want zonder kenteken is het voor ons lastig en vaak zelfs onmogelijk om het juiste autoraam te bestellen. Gaat het om een nieuwere auto? Dan ontvangen wij ook graag het chassisnummer en – indien beschikbaar – het originele nummer van de autoruit. Weet u van welk merk en type auto de ruit op de foto is? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dinerbon!
 
Lees het hele bericht
Zijn uw klanten goed verzekerd voor de kosten van ruitreparatie of –vervanging? Krijgen zij hun ruitreparatie of –vervanging geheel of gedeeltelijk vergoed? En hoe zit het met het eigen risico? Wij werken met alle gerenommeerde verzekeraars, kennen alle voorwaarden en vertellen u graag vooraf precies hoe het in elk individueel geval zit. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf voor uw klanten.  
 
Lees het hele bericht