Schademelding App maakt melding & herstel ruitschade snel & simpel voor automotivebranche


Terug naar Nieuws
Schademelding App maakt melding & herstel ruitschade snel & simpel voor automotivebranche

Direct via mobiel autoruitschade melden in vier simpele, snelle stappen

 Auto met ruitschade? De Schademelding App van Dijkema’s Autoglas maakt ruitschade melden simpel & snel voor professionals in de automotive branche. Automonteurs en schadeherstellers melden de schade direct vanuit de werkplaats of op locatie, wij regelen de rest!

Ruitschade melden, gewoon vanaf de werkvloer

Nooit meer gedoe met het regelen van ruitschade. Met onze Schademelding App kunnen jouw medewerkers reparatie van ruitschade bijna terloops regelen. Gewoon met de mobiel, in een paar heel simpele handelingen. Ruitschadeherstel regelen was nog nooit zo eenvoudig!

Meld autoruitschade in 5 klikken

  • klik 1 – maak met je mobiel een foto van de kentekenplaat
  • klik 2 – maak met je mobiel een foto van de groene kaart
  • klik 3 – maak met de mobiel een foto van de ruitschade
  • klik 4 – kies de gewenste hersteldatum
  • klik 5 – op de knop ‘schade melden’ op de app

Maak een foto van het kenteken van de auto en dit kenteken wordt automatisch ingelezen.

Automatische reparatie-opdracht

Na het doorlopen van de vier stappen maakt de Schademelding App automatisch een reparatie-opdracht. Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging van de opdracht. Ook ontvang je daarbij de definitieve afspraak voor het uitvoeren van de reparatie door onze monteurs bij jou op de werkvloer.

Duidelijkheid over verzekering en vergoeding

Onze app biedt jouw klant direct duidelijkheid over de vergoeding van de schade. Maak daarom een foto van de groene kaart en stuur deze via de Schademelding App. Dan hebben wij gelijk alle informatie beschikbaar over de verzekering van de klant. Zo komt je klant nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Aanmelden voor gebruik Schademelding App

Ben je automotive professional en heb je interesse om onze Schademelding App te gaan gebruiken? Bel. (0598) 380400 of stuur een e-mail en wij helpen je graag verder bij de installatie van de app en de activering van jouw eigen account.

 
 

Bekijk ook

  Bestelt u bij ons een autoruit? Zorg er dan altijd voor dat u het kenteken van de auto daarbij doorgeeft. Want zonder kenteken is het voor ons lastig en vaak zelfs onmogelijk om het juiste autoraam te bestellen. Gaat het om een nieuwere auto? Dan ontvangen wij ook graag het chassisnummer en – indien beschikbaar – het originele nummer van de autoruit. Weet u van welk merk en type auto de ruit op de foto is? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dinerbon!
 
Lees het hele bericht
Ondanks strengere eisen en het aanscherpen van de polisvoorwaarden, heeft Univé ook voor 2017 de samenwerking met Dijkema’s Autoglas verlengd. Dat betekent dat wij in de regio Groningen ruitschade mogen herstellen in opdracht van Univé.  
 
Lees het hele bericht
Zijn uw klanten goed verzekerd voor de kosten van ruitreparatie of –vervanging? Krijgen zij hun ruitreparatie of –vervanging geheel of gedeeltelijk vergoed? En hoe zit het met het eigen risico? Wij werken met alle gerenommeerde verzekeraars, kennen alle voorwaarden en vertellen u graag vooraf precies hoe het in elk individueel geval zit. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf voor uw klanten.  
 
Lees het hele bericht