Samenwerking Univé en Dijkema’s Autoglas Groningen Hoogezand


Terug naar Nieuws
Samenwerking Univé en Dijkema’s Autoglas Groningen Hoogezand

Alle regiokantoren van Univé in Noord-Nederland werden onlangs verrast met gebak van Dijkema’s Autoglas. Hiermee vierden wij de intensievere samenwerking met Univé Autoverzekeringen, waardoor wij nu nog gemakkelijker meer kunnen betekenen voor mensen met een autoverzekering van Univé

Dijkema’s Autoglas ging de laatste jaren steeds meer schades afhandelen voor Univé. Dat was een natuurlijk proces, dat nu formeel vorm krijgt: de passieve acceptatie door Univé is nu officieel actieve doorverwijzing geworden. Hiermee geeft Univé Dijkema’s Autoglas mooie erkenning als zelfstandige, regionale autoglasspecialist.

Erkenning van kwaliteit

Basis onder de erkenning door Univé is dat Dijkema’s Autoglas voldoet aan de kwaliteit en werkwijze, zoals vereist door de verzekeraar. Univé monitort deze kwaliteit structureel en grondig. Uitgangspunt daarbij is minimaal nawerk voor de verzekeraar. Wij focussen sterk op kwaliteit van ons werk. En is er toch eens een probleem, dan lossen wij dat snel, goed en gedegen op. De intensivering van de samenwerking met Univé is voor ons een erkenning van deze kwaliteit.


Autoruitschade Groningen

Veel vaste klanten, hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn trouw. Vele garagebedrijven en schadeherstellers in de regio kiezen bij ruitschade voor Dijkema’s Autoglas. De klanttevredenheid is groot. Dat heeft te maken met kwaliteit van werk, maar ook met onder meer onze laagdrempeligheid, persoonlijke contacten, korte lijnen, flexibiliteit en onze betrouwbaarheid: afspraak is afspraak. Wij denken actief mee met onze klanten en dat wordt gewaardeerd.

 

Voor alle gerenommeerde verzekeraars

De erkenning door Univé betekent veel voor ons. Het houdt echter niét in dat wij exclusief voor Univé werken. Wij hebben overeenkomsten met alle gerenommeerde verzekeraars. Dus, waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd kiezen voor de aangename kwaliteit en service van Dijkema’s Autoglas in Hoogezand en Groningen.

 
 

Bekijk ook

Direct via mobiel autoruitschade melden in vier simpele, snelle stappen  Auto met ruitschade? De Schademelding App van Dijkema’s Autoglas maakt ruitschade melden simpel & snel voor professionals in de automotive branche. Automonteurs en schadeherstellers melden de schade direct vanuit de werkplaats of op locatie, wij regelen de rest!
 
Lees het hele bericht
  Bestelt u bij ons een autoruit? Zorg er dan altijd voor dat u het kenteken van de auto daarbij doorgeeft. Want zonder kenteken is het voor ons lastig en vaak zelfs onmogelijk om het juiste autoraam te bestellen. Gaat het om een nieuwere auto? Dan ontvangen wij ook graag het chassisnummer en – indien beschikbaar – het originele nummer van de autoruit. Weet u van welk merk en type auto de ruit op de foto is? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dinerbon!
 
Lees het hele bericht
Ondanks strengere eisen en het aanscherpen van de polisvoorwaarden, heeft Univé ook voor 2017 de samenwerking met Dijkema’s Autoglas verlengd. Dat betekent dat wij in de regio Groningen ruitschade mogen herstellen in opdracht van Univé.  
 
Lees het hele bericht