Geef altijd het kenteken van de auto door bij het bestellen van een autoruit


Terug naar Nieuws
Geef altijd het kenteken van de auto door bij het bestellen van een autoruit

 

Bestelt u bij ons een autoruit? Zorg er dan altijd voor dat u het kenteken van de auto daarbij doorgeeft. Want zonder kenteken is het voor ons lastig en vaak zelfs onmogelijk om het juiste autoraam te bestellen. Gaat het om een nieuwere auto? Dan ontvangen wij ook graag het chassisnummer en – indien beschikbaar – het originele nummer van de autoruit. Weet u van welk merk en type auto de ruit op de foto is? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dinerbon!

Verscheidenheid in autoruiten

De verscheidenheid in autoruiten is enorm. Elk merk heeft zijn eigen ramen en de ruiten verschillen ook sterk per bouwjaar en type auto. Er zijn zelfs verschillende autoruiten voor auto’s van hetzelfde merk, type en bouwjaar. Daarom is het voor ons bijna onmogelijk om de juiste autoruit te bestellen zonder kenteken

Nieuwere auto’s

Ruiten van nieuwere auto’s zijn vaak uitgerust met onzichtbare technologie voor rijcomfort en veiligheid. Denk hierbij aan sensortechniek en camera’s. Die technologie kan per ruit verschillen. Is de auto voorzien van deze technieken? Geef dan bij het bestellen ook het chassisnummer en zo mogelijk het nummer van de oorspronkelijke autoruit door.

Automatisering bestellen op kenteken

Geautomatiseerde systemen voor het bestellen van autoruiten op kenteken zijn volop in ontwikkeling. Verschillende fabrikanten en leveranciers werken hieraan. Om tot optimaal functionerende automatisering te komen, hebben de ontwikkelaars input uit de dagelijkse praktijk nodig. Dijkema’s Autoglas draagt hieraan bij met kennis en ervaringen.

Ruitschade melden?

Prijsvraag: doe mee en win een dinerbon

 

Van welk merk en type auto is deze autoruit? Weet u het antwoord? Mail uw antwoord naar wilma@dijkemasautoglas.nl en maak kans op een dinerbon.

 
 

Bekijk ook

Direct via mobiel autoruitschade melden in vier simpele, snelle stappen  Auto met ruitschade? De Schademelding App van Dijkema’s Autoglas maakt ruitschade melden simpel & snel voor professionals in de automotive branche. Automonteurs en schadeherstellers melden de schade direct vanuit de werkplaats of op locatie, wij regelen de rest!
 
Lees het hele bericht
Ondanks strengere eisen en het aanscherpen van de polisvoorwaarden, heeft Univé ook voor 2017 de samenwerking met Dijkema’s Autoglas verlengd. Dat betekent dat wij in de regio Groningen ruitschade mogen herstellen in opdracht van Univé.  
 
Lees het hele bericht
Zijn uw klanten goed verzekerd voor de kosten van ruitreparatie of –vervanging? Krijgen zij hun ruitreparatie of –vervanging geheel of gedeeltelijk vergoed? En hoe zit het met het eigen risico? Wij werken met alle gerenommeerde verzekeraars, kennen alle voorwaarden en vertellen u graag vooraf precies hoe het in elk individueel geval zit. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf voor uw klanten.  
 
Lees het hele bericht