Nieuws

Direct via mobiel autoruitschade melden in vier simpele, snelle stappen  Auto met ruitschade? De Schademelding App van Dijkema’s Autoglas maakt ruitschade melden simpel & snel voor professionals in de automotive branche. Automonteurs en schadeherstellers melden de schade direct vanuit de werkplaats of op locatie, wij regelen de rest!
 
Lees het hele bericht
 
  Bestelt u bij ons een autoruit? Zorg er dan altijd voor dat u het kenteken van de auto daarbij doorgeeft. Want zonder kenteken is het voor ons lastig en vaak zelfs onmogelijk om het juiste autoraam te bestellen. Gaat het om een nieuwere auto? Dan ontvangen wij ook graag het chassisnummer en – indien beschikbaar – het originele nummer van de autoruit. Weet u van welk merk en type auto de ruit op de foto is? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dinerbon!
 
Lees het hele bericht
 
Ondanks strengere eisen en het aanscherpen van de polisvoorwaarden, heeft Univé ook voor 2017 de samenwerking met Dijkema’s Autoglas verlengd. Dat betekent dat wij in de regio Groningen ruitschade mogen herstellen in opdracht van Univé.  
 
Lees het hele bericht
 
Zijn uw klanten goed verzekerd voor de kosten van ruitreparatie of –vervanging? Krijgen zij hun ruitreparatie of –vervanging geheel of gedeeltelijk vergoed? En hoe zit het met het eigen risico? Wij werken met alle gerenommeerde verzekeraars, kennen alle voorwaarden en vertellen u graag vooraf precies hoe het in elk individueel geval zit. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf voor uw klanten.  
 
Lees het hele bericht
 
Steeds meer autoruiten zijn uitgerust met camera’s en sensortechnologie. Diverse sensoren in de voorruit maken rijden veel veiliger. Gaat zo’n ruit stuk en moet deze worden vervangen, dan moet die veiligheidstechnologie nadien natuurlijk wel weer feilloos functioneren. Wij kalibreren nieuwe autoruiten voor alle merken en types auto’s, zodat u zelf, uw medewerkers of uw klanten weer veilig op pad kunnen.  
 
Lees het hele bericht
 
Dijkema’s Autoglas werkt nu nog efficiënter en duurzamer dankzij digitalisering van het werkproces. Digitale werkbonnen stimuleren snelheid en efficiency in administratieve processen, zowel voor onze klanten als voor ons zelf. Bovendien vermindert dit de papieren administratie aanzienlijk, wat bijdraagt aan een duurzamere bedrijfsvoering.  
 
Lees het hele bericht
 
Alle regiokantoren van Univé in Noord-Nederland werden onlangs verrast met gebak van Dijkema’s Autoglas. Hiermee vierden wij de intensievere samenwerking met Univé Autoverzekeringen, waardoor wij nu nog gemakkelijker meer kunnen betekenen voor mensen met een autoverzekering van Univé
 
Lees het hele bericht
 
De website van Dijkema's Autoglas is vernieuwd! Vanaf nu is de website op een mobiele telefoon net zo gebruiksvriendelijk als op een computer of tablet. 
 
Lees het hele bericht