‘We helpen elkaar, versterken elkaar’

Gepubliceerd op:

Marcel Spackman van Autoschade Boerma in Winschoten

“Wij hebben alles op het gebied van ruitschade in eigen huis. En toch maken wij als autoschadehersteller regelmatig gebruik van de diensten van Dijkema’s Autoglas. We helpen elkaar, versterken elkaar. Soms ontbreekt het ons aan ruimte of tijd om alles zelf te doen. Dan is het fijn om partners te hebben die je helpen met hetzelfde kwaliteitsniveau. Zo werken wij al jaren heel prettig samen.”

“De keuze voor Dijkema’s Autoglas was niet moeilijk. Het is de enige autoglasspecialist die het constante hoge kwaliteitsniveau haalt dat wij vragen. Bovendien is de service uitstekend, Dijkema’s Autoglas rijdt voor met een eigen serviceauto met alle benodigde materialen en gereedschappen. We hebben er geen omkijken naar en de prijs is uitstekend. De communicatie is soepel, de lijnen zijn kort en de mensen van Dijkema zijn flexibel: als wij ze nodig hebben, staan ze voor ons klaar.”

‘Dijkema’s Autoglas is de enige autoruitschadespecialist die het constante hoge kwaliteitsniveau haalt dat wij vragen.’
‘De mensen van Dijkema zijn flexibel: als wij ze nodig hebben, staan ze voor ons klaar’
‘We helpen elkaar, versterken elkaar’

Bekijk ook

Ben jij de monteur die wij zoeken?

Dijkema’s Autoglas, een bedrijf gespecialiseerd in het vervangen, repareren en kalibreren van autoruiten. Een sterretje of een kapotter voorruit? Dat is wat wij doen en daar zoeken wij versterking bij.
Lees het hele bericht
 

‘Dijkema’s Autoglas denkt met je mee’

Willem Niemeijer van Niemeijer Autotechniek Onstwedde
Lees het hele bericht
 

‘Dijkema’s Autoglas staat altijd voor ons klaar’

Maurice van Veen van Bosch Car Service H. van Bergen in Roden
Lees het hele bericht