‘Dijkema’s Autoglas staat altijd voor ons klaar’

Gepubliceerd op:

Maurice van Veen van Bosch Car Service H. van Bergen in Roden

“Wij werken graag samen met Dijkema’s Autoglas omdat de medewerkers van dit bedrijf altijd voor ons klaar staan als we ze nodig hebben. Zeker in geval van nood is dat bijzonder prettig. Gemiddeld zo eens in de één à twee weken komt de serviceauto van Dijkema’s Autoglas hier langs voor ruitschadeherstel aan auto’s van onze klanten. Naast het vervangen en repareren van autoruiten, verzorgen zij ook het tinten van autoruiten voor onze klanten. Daarvoor gaan zij dan op afspraak naar een van de vestigingen van Dijkema in Groningen of Hoogezand.”

“Vroeger vervingen we zelf nog wel eens een autoruit, maar dat is verleden tijd sinds we gebruik maken van de diensten van Dijkema’s Autoglas. De kwaliteit van het werk is uitstekend. Dijkema ontzorgt ons en onze klanten volledig, tot en met de afwikkeling met de verzekering aan toe. We hebben er nooit nawerk van. En wat wij zeker niet onbelangrijk vinden: het is bijzonder aangenaam samenwerken met Dijkema’s Autoglas. Het is ons-kent-ons en dat vinden wij wel zo prettig.”

‘De kwaliteit van het werk is uitstekend, we hebben er nooit nawerk van’
‘Dijkema ontzorgt ons en onze klanten volledig, inclusief de complete afwikkeling met de verzekering’
‘Dijkema’s Autoglas staat altijd voor ons klaar’

Bekijk ook

BLACK FRIDAY DEAL bij Dijkema's Autoglas!

Gratis een autoruitcontrole en ontvang ook een koffiebeker!   Kom naar de dichtst bijzijnde vestiging voor een gratis preventiesticker & voorkom doorscheuren. In een kleine beschadiging of sterretje in autoruiten kan heel makkelijk vocht en vu…
Lees het hele bericht
 

‘Dijkema’s Autoglas denkt met je mee’

Willem Niemeijer van Niemeijer Autotechniek Onstwedde
Lees het hele bericht
 

‘We helpen elkaar, versterken elkaar’

Marcel Spackman van Autoschade Boerma in Winschoten
Lees het hele bericht