Dijkema's service

U zoekt vakmensen voor het vervangen, tinten of zelfs graveren van uw autoruit. Het liefst een bedrijf uit de regio Groningen, Hoogezand of Veendam, dat u vriendelijk en persoonlijk te woord staat. Een professionele organisatie die 24 uur per dag bereikbaar is en u ter plaatse helpt als de nood aan de man is...

U zoekt Dijkema's Autoglas!

Wij zijn een regionaal autoglasbedrijf in Hoogezand met Groninger roots waarbij geldt dat afspraak afspraak is. Onze mensen staan u vakkundig en met een glimlach te woord en geven u, onder het genot van een kopje koffie, een deskundig advies. Moet uw auto wat langer blijven? Dan krijgt u onze leenauto mee. Wij kunnen ook uw auto halen en weer terugbrengen, of we voeren de reparatie op locatie uit. In alle gevallen zijn we vaak goedkoper dan de concurrent.

Nummer 1! Focwa autoruitherstelbedrijf in 2008/2009 én 2010/2011.

Trots zijn we op deze prijs! Want hiermee laten we zien dat men geen multinational hoeft te zijn om kwaliteit te leveren. Ook bewijzen we met deze prijs dat we al jarenlang een constante service leveren, en we zijn van plan dat nog jaren vol te houden!

Een gratis voorruitinspectie of polis-check. Dat noemen wij nou service! Bel ons: 0598 380400
Vul het afspraakformulier in om vrijblijvend uw schade te melden.


 Contact met ons

Tel. 0598 380400
Mail. info@dijkemasautoglas.nl