Autoruit repareren? Wij helpen u meestal binnen 24 uur

Hebt u autoruitschade aan uw personenauto? Uw autoruit repareren of vervangen wij snel, in de meeste gevallen binnen 24 uur. Of het nu gaat om een sterretje repareren of een ruit vervangen, wij zijn altijd bereikbaar, in noodgevallen 24-7 via tel. (0598) 380400. Wij staan u met een stralende glimlach te woord en helpen u met plezier weer vooruit. Laat u uw ruitschade bij ons repareren? Dan kunt u zo nodig gebruik maken van onze gratis leenauto.

Autoruitschadeherstel op locatie of in werkplaats

Uw autoruitschade herstellen we op locatie (mits overdekt) of in een van onze werkplaatsen in Hoogezand en Groningen. Desgewenst halen wij uw auto op en brengen hem na reparatie van de ruitschade weer terug. Zo nodig brengen we eerst een noodvoorziening aan en herstellen vervolgens uw schade in onze werkplaats.

Waarvoor kunt u terecht bij Dijkema’s Autoglas?

  • Sterretje in de voorruit repareren
  • Autoruit vervangen
  • Autoruit van oldtimer vervangen
  • Autoramen tinten
  • Kenteken graveren als diefstalpreventie

De voordelen van autoruiten repareren door Dijkema’s Autoglas

  • Snelle service, meestal binnen 24 uur
  • Bij nood 24/7 bereikbaar
  • Ook voor autoruit vervangen
  • Wij regelen afhandeling met uw verzekering
  • Garantie van kwaliteit

Maurice van Veen van Bosch Car Service H. van Bergen in Roden

“Wij werken graag samen met Dijkema’s Autoglas omdat de medewerkers van dit bedrijf altijd voor ons klaar staan als we ze nodig hebben. “

Autoruitschade? Bel (0598) 380400

Hebt u een sterretje in uw voorruit? Of moet uw autoruit worden vervangen? Dan hoeft u geen contact te zoeken met uw verzekering. Bel ons direct, dan regelen wij alles met uw verzekering.

Afhandeling met uw verzekering

Wij regelen de complete afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij, u hebt er geen omkijken naar. Of u de reparatie of vervanging van uw autoruit geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt door uw verzekering, is afhankelijk van het soort verzekering.

Lees meer

Garantie van kwaliteit

Wij staan 100% voor onze kwaliteit. Daarom krijgt u garantie op kwaliteit. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de brancheorganisaties Glasgarant, BOVAG, FOCWA en SZA. Zo weet u zeker dat u altijd goed wordt geholpen.

Veelgestelde vragen

Wordt een reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Kan ik op locatie geholpen worden?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?