Partners

Glasgarant, Focwa & Bovag

U bent bij Dijkema's Autoglas verzekerd van kwaliteit en service, want wij zijn aangesloten bij zowel Glasgarant, BOVAG als FOCWA. Door ons lidmaatschap bij Glasgarant werken veel verzekeringsmaatschappijen met ons samen. We zijn aangesloten bij BOVAG omdat veel garages en autodealers zijn aangesloten bij BOVAG en het voor zakelijke klanten zo interessanter is om met ons samen te werken. Daarnaast is FOCWA een brancheorganisatie, die zorgt dat we up to date blijven van de laatste ontwikkelingen, technieken en trends. We worden door alle drie de labels regelmatig gecontroleerd en getoetst.

Glasgarant: veel verzekeringsmaatschappijen zijn aangesloten bij Glasgarant. Zij zien erop toe dat hun klanten een goede service krijgen, tegen een goede prijs en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

BOVAG: veel garages zijn lid van de BOVAG. We werken graag samen met deze bedrijven en daarom hebben we dezelfde BOVAG-kwaliteitseisen als zij.

FOCWA: door ons lidmaatschap van deze branchevereniging bent u verzekerd van 4 jaar garantie op het geleverde werk, opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting en de mogelijkheid om de schade rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij af te laten handelen. Bovendien krijgt u een FOCWA-garantiebewijs mee en werken wij met de FOCWA-leveringsvoorwaarden. Dijkema's Autoglas was in 2008/2009 én 2010/2011 Focwa autoruitherstelbedrijf van 't jaar!

Autoruitschade?
Repareren, vervangen of een gratis voorruitinspectie? Bel ons: 0598 380400

 

 Contact met ons

Tel. 0598 380400
Mail. info@dijkemasautoglas.nl